Je bent onbedoeld zwanger wat nu?

Je partner wil het kind absoluut niet. Hij dreigt bij je weg te gaan als je geen abortus doet. Jij moet kiezen tussen je kind en je relatie. Dat is een hele moeilijke keuze! De mensen van Kies Leven willen met je meedenken. Blijf er niet mee lopen en neem vrijblijvend contact met ons op.
Het kan financieel echt niet. Hoe ga je dit financieel doen met een kind erbij? Kies Leven wil met je meekijken en ondersteunen.
Je zit nog op school en hoe vertel je aan je ouders dat je zwanger bent? Wat zullen zij ervan denken? Zullen anderen uit jouw omgeving je afwijzen? Medewerkers van Kies Leven willen je helpen en gaan eventueel met je mee naar je ouders.
Als je kiest voor het kindje dan kun je niet blijven wonen waar je nu woont. Hoe ga je dat doen? Kies Leven wil met je meedenken en zoeken naar een oplossing.
Of misschien verkeer je wel in een hele andere situatie. Bij Kies Leven wordt niemand alleen gelaten.
Previous slide
Next slide

Je hebt de eerste van de set abortuspillen genomen en je hebt spijt, wat nu?

Kies Leven kan je daar op dit moment niet bij helpen, zeggen we eerlijk. Maar je huisarts wel. Neem heel snel contact met je arts op en vraag om een kuur met het hormoon progesteron. Als je die start binnen 72 uur (liefst eerder) na het innemen van die eerste pil, dan is er een mogelijkheid om de werking van die pil te overrulen, waardoor je kindje niet sterft. Zo is de ervaring van veel artsen in binnen- en buitenland.

Je hebt een abortus gehad, maar het blijft knagen, wat nu?

Jij hebt eens een abortus gedaan en niemand weet ervan. Van binnen word je verscheurd door pijn en verdriet, kon je nog maar terug. Vertel erover. De mensen van Kies Leven willen er voor je zijn. Je mag je verhaal ook anoniem delen. Die last alleen dragen is zo zwaar.
Je moest kiezen tussen je kind en je relatie. Je koos voor een abortus om je relatie te redden en nu is hij alsnog vertrokken. Nu ben je zowel je kind als je vriend kwijt. Er is zo’n spijt, hoe ga je hier mee om? Kies leven luistert naar je verhaal zonder oordeel.
Previous slide
Next slide

Je overweegt een abortus, maar wat is een abortus eigenijk?

Call us

Wil je graag direct iemand spreken omdat je onbedoeld zwanger bent

bel dan: 06 – 83 59 64 33 of via WhatsApp.

Contact